Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

mat keratea

Μια εκδήλωση μνήμης διοργανώνει η «Χρυσή Τομή» με αφορμή την συμπλήρωση των τεσσάρων χρόνων από την εισβολή των ΜΑΤ στο Οβριόκαστρο.

Συγκεκριμένα, στις 11 Δεκεμβρίου στις 19.30 το απόγευμα, η ημέρα δηλαδή που συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τα όσα είχαν συμβεί τότε στην Κερατέα, ο Σύνδεσμος Πνευματικής & Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «Χρυσή Τομή» διοργανώνει αυτή την τιμητική εκδήλωση, θέλοντας να μην ξεχαστεί η μέρα που άλλαξε τη ζωή των κατοίκων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, της οποίας η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, θα παρουσιαστεί η διπλωματική εργασία του Ευάγγελου Ευαγγελινίδη για το Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα: «Περιβαλλοντικά κινήματα και τοπικές διαμαρτυρίες: το φαινόμενο NIMBY – Η περίπτωση της Κερατέας». Μάλιστα, το παρών θα δώσει και ο επιβλέπων καθηγητής Σεραφείμ Σεφεριάδης.

Επίσης, θα γίνει προβολή ανέκδοτων φωτογραφιών του φωτογράφου Χρόνη Γιαννόπουλου από το «KERATEA RESISTANCE FESTIVAL».

ovriok afisa

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr