Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

lykeio ellinidon 251

Από νωρίς το πρωί την Τετάρτη 25 Μαρτίου, ξεκίνησαν τις προετοιμασίες στην ιματιοθήκη του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας.

Σύμφωνα με το irafina.gr, μαθήτριες της χορευτικής ομάδας ντύνονταν την εντυπωσιακή φορεσιά του Δρυμού Θεσσαλονίκης κι οι άνδρες τσολιάδες, για να πάνε με τη Σημαία στην Εκκλησία, να παρελάσουν μετά και να χορέψουν στην πλατεία παραδοσιακούς χορούς από τη Μακεδονία.

Μικρότεροι, άλλοι μαθητές, ντύνονταν για την παρέλαση. Γιορτινή ατμόσφαιρα, χαρά, ενθουσιασμός και εθνική περηφάνια απ’ όλα τα παιδιά.

Η βροχή χάλασε τα σχέδια, επομένως με πανηγυρική Δοξολογία στην Παντοβασίλισσα και κατάθεση στεφάνων μόνο, τίμησε η Ραφήνα αυτή τη χρονιά την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, ενώ όλοι οι μαθητές παρατάχθηκαν κάτω από τη στεγασμένη στοά της εκκλησίας.

Οι μαθήτριες και μαθητές του ΛΕΡ ξεχώρισαν, όπως πάντα, με τις παραδοσιακές φορεσιές.

lykeio ellinidon 253

lykeio ellinidon 255

lykeio ellinidon 2511

lykeio ellinidon 2514

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr