
Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού Η Αγκαλιά και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αν. Αττικής Άγιοι Τερέντιος και Νεονίλλη συνδιοργανώνουν ομιλία με θέμα: «Αμβλώσεις – Προστασία της Μητρότητας» - Αιτία-Συνέπειες-Πρόληψη-Αντιμετώπιση.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 στις 12.00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας.
Ομιλητές θα είναι:
Ο Dr. Βασίλειος Μπέλλιος, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας, εθελοντής ιατρός της «Αγκαλιάς», με θεματική: «Το θαύμα της ζωής». Θα γίνει προβολή των video: «Η ανάπτυξη του εμβρύου» και «Η 12η εβδομάδα».
Η Ζαχαρούλα Γκριέλα, Δικηγόρος, Γενική Γραμματέας της Αγκαλιάς, με θεματική: «Τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού».
Η πρεσβυτέρα Βαρβάρα Μεταλληνού, Dr Θεολογίας – Φιλόλογος, Πρόεδρος της Αγκαλιάς, με θεματική: «Η μάνα μπροστά στο ΧΡΕΟΣ».
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
























