
Σημαντική μεταγραφή για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μαρκόπουλου, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της την Έβαν Σάντερς (1,84μ.).
Η 23χρονη Αμερικανίδα συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και έτσι τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της ομάδας της ανατολικής Αττικής. Η Σάντερς είναι νέα αθλήτρια με πολλές διακρίσεις στο αμερικανικό Πρωτάθλημα. Απόφοιτη ενός από τα κορυφαία πανεπιστήμια, της Ουάσινγκτον, υπήρξε συμπαίκτρια της Κίντρα Κάρλσον, της νέας διαγώνιας του Μαρκόπουλου.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει την Εθνική Κορασίδων για την είσοδό της στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου! «Με περισσή χαρά, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την Εθνική μας να γράφει χρυσές σελίδες στην Ιστορία της, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά. Η μεγάλη αυτή διάκριση μας γεμίζει με συγκίνηση καθώς πρόκειται για νέα ταλαντούχα κορίτσια που δημιουργούν νέες βάσεις για το άθλημα και αναπτερώνουν τις ελπίδες μας για ανάκαμψη του ελληνικού βόλεϊ στο μέλλον! Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στα κορίτσια μας καλή συνέχεια στη διοργάνωση, να χαρούν την συμμετοχή τους και να επιστρέψουν με βαλίτσες γεμάτες εμπειρίες και γνώσεις καθώς και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
























