Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

P2030003

Το Σαββατοκύριακο 23 με 24 Νοεμβρίου, ο ΝΑΟΒ διοργάνωσε διασυλλογικό αγώνα με σκάφη τύπου Laser Radial και Laser 4.7.

O αγώνας διεξήχθη κάτω από ευνοϊκές συνθήκες το Σάββατο οπότε και πραγματοποιήθηκαν τέσσερις πολύ καλές ιστιοδρομίες, με νότιο μέτριο, μέχρι δυνατό κάποιες στιγμές, αέρα. Δεν συνέβη όμως το ίδιο την Κυριακή αφού οι ισχυρές καταιγίδες που επικρατούσαν από νωρίς το πρωί στον όρμο της Βούλας, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων ιστιοδρομιών.

Τον αγώνα στην κατηγορία Laser Radial κέρδισε ο Πέτρος Πόππης του ΝΟΝΜΑ, με δεύτερο τον Νικόλαο Θεοδωράκη του ΝΟΒ και τρίτο τον Γιώργο Μαστραντωνάκη του ΕΝΟΑ.

Στα Laser 4.7 νικήτρια αναδείχθηκε η Βέρα Καλαντζή του ΝΟ Αίγινας, με δεύτερο τον Παντελή Κυρπόγλου του ΝΟΒ και τρίτο τον Ιωάννη Πόππη του ΝΟΝΜΑ.

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr