
Το Fous de Foot, επίσημο μέλος των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα, διοργανώνει camp για παιδιά που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους και να προπονηθούν "The Arsenal Way". Από τις 2 έως και τις 5 Ιουλίου, αγόρια και κορίτσια 5-17 ετών θα μπορέσουν να μάθουν μέσα από ένα ειδικά δομημένο πρόγραμμα πώς να βελτιώσουν την τεχνική τους και να γίνουν καλύτεροι.
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα αξιολογηθούν βάσει του προπονητικού προγράμματος της Arsenal, με σκοπό να εξελιχθούν και να βελτιώσουν την τεχνική τους. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει άσκηση, παρακολούθηση και επεξήγηση εκπαιδευτικού υλικού (video), και ομιλίες από επαγγελματίες του χώρου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα χωριστούν σε γκρουπ ανάλογα με το φύλο τους, την ηλικία και το αγωνιστικό τους επίπεδο, έτσι ώστε η προπόνηση να είναι η καλύτερη δυνατή ανά περίπτωση.
Στο camp θα δώσουν το «παρών» ξένοι προπονητές της Arsenal και άλλων ομάδων,όπως ο Βoxma Εgbert που είναι διεθνής συνεργάτης του δικτύου των Arsenal Soccer Schools και προπονητής των ακαδημιών της F.C. Volendam στην Ολλανδία καθώς και η Σμαράγδα Δεμπεγιώτου, η οποία ασχολείται με την προπονητική, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Α' Εθνική για πάνω από είκοσι χρόνια σε επτά διαφορετικές ομάδες.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.fousdefoot-arsenal.gr/index.php/contactus/participate
























