Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

vov

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τη Street Workout διοργανώνει την Κυριακή 6 Απριλίου event ανοιχτό προς το κοινό που θα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες όπως cross training, yoga, pilates, aerobics, aqua και zumba.

Σκοπός του event είναι η συγκέντρωση ποσού για την ενίσχυση του Κ.Α.Α.Π.B (Κέντρο αποκατ/σης αναπήρων παιδιών Βούλας), ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε δώδεκα ευρώ.

Πρόγραμμα ημέρας: 10:00-10:45 Dynamic yoga

11:00-11:45 Cross training

12:00-12:45 Aqua Madness

12:45-13:45 Break

13:45- 14:30 Pilates

14:45-15:30 Zumba

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν διαθέσιμα νερό, κρύο τσάι και μπάρες δημητριακών

Αιτήσεις Συμμετοχής: Αιτήσεις Συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014. Μπορείτε να έρθετε καθημερινά 9:00 – 17:00 και Σάββατο 9:00 – 15:00 στα γραφεία του Ν.Ο.Β. να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής και να κάνετε την εγγραφή σας, εναλλακτικά η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Ν.Ο.Β www.nov.gr. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχει αποσταλεί η αίτηση/ υπεύθυνη δήλωση στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."> Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax: 210- 89 64 022 και να έχει τακτοποιηθεί η πληρωμή του ποσού στον κάτωθι τραπεζικό Λογαριασμό του Ν.Ο.Β εντός 3 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης. Eurobank EFG Αρ.Λογ: 0026.0444.98.02000.57835. Παρακαλούμε όπως αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο σας στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο πεδίο, εφόσον η πληρωμή σας γίνεται μέσω e-banking.

Άφιξη Συμμετεχόντων: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο του Ν.Ο.Β τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα από την έναρξη του προγράμματος για να παραλάβουν το μπλουζάκι τους και τον αριθμό συμμετοχής τους στην κλήρωση των δώρων.

Κλήρωση δώρων: Κατά την άφιξη τους στον Όμιλο οι συμμετέχοντες στο αθλητικό πρόγραμμα θα παραλαμβάνουν νούμερο προκειμένου να ενταχθούν στην κλήρωση δώρων από την Puma και την X-Treme Stores.

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr