
Μπορεί η ανταλλαγή επιστολών ανάμεσα στον Δήμο Μαρκοπούλου και στον ΑΟΜ να δημιούργησε ένταση, τελικά όμως τέλος καλό, όλα καλά.
Η κίνηση της διοίκησης του ΑΟΜ να βρει χορηγούς για τη φιλοξενία των αποστολών των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Νεανίδων αργά το βράδυ της Πέμπτης, εκτόνωσε την κατάσταση και πλέον λύθηκαν και τα χέρια του δημάρχου Σωτ. Μεθενίτη για να καταθέσει το σχετικό αίτημα στην ΕΟΠΕ για την ανάληψη της διοργάνωσης.
Ο κ. Μεθενίτης συνέταξε τη σχετική αίτηση η οποία κατατέθηκε στην Ομοσπονδία το μεσημέρι της Παρασκευής και όλοι πλέον ελπίζουν ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η καρδιά του Ελληνικού βόλεϊ θα χτυπά στο Μαρκόπουλο.
Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου μίλησε στο notioanatolika.gr για τον λόγο για τον οποίο δεν ήταν δυνατή η εξασφάλιση κονδυλίου και για τη φιλοξενία των αποστολών αλλά και για τη φημολογία που ήθελε τον δήμο να έχει εγκρίνει 40.000 ευρώ για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Κυριακής.
Δείτε εδώ το έγγραφο με το αίτημα του δήμου προς την ΕΟΠΕ.
Παρακολουθείστε τη σχετική συνέντευξη του δημάρχου Μαρκοπούλου:
























