Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

listeies gerakas

Την απόλυτη ανασφάλεια βιώνουν οι κάτοικοι του Γέρακα με αποκορύφωμα το διήμερο του σαββατοκύριακου οπότε και σημειώθηκαν αλλεπάλληλες ληστείες σε καταστήματα και σπίτια και μάλιστα με τραυματισμό.

Το πρώτο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής όταν τρία άτομα εισέβαλαν σε σπίτι στην οδό Αναγέννησης και ακινητοποίησαν την 80χρονη ιδιοκτήτριά του.

Στην επιμονή τους να τους δώσει ό,τι χρήματα είχε, αυτή απάντησε ότι δεν υπάρχει τίποτα και τότε οι τρεις ληστές πήραν μια κυνηγετική καραμπίνα του άνδρα της που βρήκαν και την απείλησαν. Όταν είδαν ότι δεν είχαν τίποτα να κερδίσουν έφτασαν στο σημείο να τη χτυπήσουν στο πρόσωπο με το κοντάκι του όπλου και να εξαφανιστούν!

Βέβαια αυτό δεν ήταν το μοναδικό κρούσμα που σημειώθηκε στον Γέρακα. Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 το βράδυ περίπου, δύο άτομα εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών επί της Αγ. Ιωάννου Θεολόγου και κρατώντας ο ένας πιστόλι και ο άλλος στιλέτο ανάγκασαν τον 50χρονο ιδιοκτήτη του να τους δώσει τις εισπράξεις που δεν ξεπερνούσαν τα 150 ευρώ.

Το τρίτο περιστατικό ληστείας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικιο επί της οδού Μεσσηνίας. Δύο άνδρες μπήκαν στο κατάστημα κρατώντας ένα πιστόλι και απειλώντας τον ιδιοκτήτη του ζήτησαν να τους δώσει ό,τι λεφτά είχε.

Το θύμα δεν πρόβαλε καμία αντίσταση και απλά έδωσε τα περίπου 500 ευρώ που είχε στο ταμείο.

Για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να τους κυνηγήσει ή να προλάβει να ειδοποιήσει την αστυνομία τον ανάγκασαν να μπει σε μια μικρή αποθήκη και να μείνει εκεί μέχρι να εξαφανιστούν.

Κάτι που όντως συνέβη και τελικά ο άνθρωπος κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία όταν όμως οι δύο ληστές είχαν απομακρυνθεί!

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr