Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

kke dse

Το να τιμάς εβδομήντα σχεδόν χρόνια μετά τους μισούς Έλληνες που αιματοκύλισαν την πατρίδα τους όπως έκαναν και οι άλλοι μισοί, μοιάζει παράλογο.

Και όμως συμβαίνει αφού το ΚΚΕ διοργανώνει, την Κυριακή στο Οινοποιείο Πέτρου, εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, της εμφυλιοπολεμικής μετεξέλιξης του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ.

Μάλιστα στην εκδήλωση έχει ανακοινωθεί ότι θα μιλήσει και η τέως γενική γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ διοργανώνει τέτοιου είδους γιορτές πολιτικού μίσους και ενώ μάλιστα έχει κατακρίνει πάμπολλες φορές τους «αντιπάλους» του ότι πράττουν ακριβώς το ίδιο με γιορτές όπως αυτή του Συντάγματος Μακρυγιάννη.

Φαίνεται ότι 67 χρόνια μετά το τέλος της πιο αιματηρής αδελφοκτόνας σύγκρουσης των Ελλήνων κάποιοι επιμένουν να… θυμούνται μονόπλευρα.

Για μιαν ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες του 21ου αιώνα απέχουν πολύ από τη στιγμή που θα μπορέσουν να διοργανώσουν μια εκδήλωση μνήμης στην οποία θα τιμήσουν τα θύματα του εμφυλίου πολέμου από κοινού και όχι με βάση τα πολιτικά σύνδρομα του παρελθόντος. 

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr