Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

fofi dimarxoi

Δύο δήμαρχοι περιοχών της ανατολικής Αττικής έδωσαν το «παρών» στο δείπνο που παρέθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (λέγε με Δημοκρατική Συμπαράταξη) Φώφη Γεννηματά σε δημάρχους και επικεφαλής συνδυασμών σε δήμους της Αττικής που ανήκουν στον χώρο της λεγόμενης Κεντροαριστεράς.

Το δείπνο παρατέθηκε, σε ταβέρνα των βορείων προαστίων, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η κ. Γεννηματά για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς και σε αυτό συμμετείχαν περίπου 80 αυτοδιοικητικοί.

Ανάμεσά τους ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης οι οποίοι άλλωστε, όπως είναι γνωστό, ουδέποτε απομακρύνθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, παρά τα κατά καιρούς ανοίγματα που έκαναν σε άλλους χώρους και τις καλές σχέσεις που έχουν με στελέχη άλλων κομματικών «περιοχών».

Εκτός από τους κ.κ. Λουκά και Πιστικίδη το «παρών» έδωσαν» και οι δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Άλιμο Θάνος Ορφανός, της Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, της Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη, του Μενιδίου Γιώργος Ντούρος, της Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας, της Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης. Επίσης εκεί βρέθηκε και ο τέως περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένας μεταρρυθμιστικός πόλος ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προετοιμασία και οργάνωση της συνάντησης είχε αναλάβει το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής Φθιώτιδας, Τόνια Αντωνίου μετά από εισήγηση της Φώφης Γεννηματά. Μάλιστα, στην αρχή της ομιλίας της η κ.Γεννηματά ευχαρίστησε την Τόνια Αντωνίου για την πολύ καλή προετοιμασία της εκδήλωσης!

fofi loukas

Περιφέρεια

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr