Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

listeia saronida

Μόλις είχε κλείσει το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Σαρωνίδα ο 40χρονος υπάλληλός του και με τις εισπράξεις κατευθυνόταν στο σπίτι του στην Ανάβυσσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, ήταν περίπου 10.30 το βράδυ του Σαββάτου, και οδηγώντας ο 40χρονος έκοψε ταχύτητα στο STOP που βρίσκεται στην οδό Ασλάνογλου στη συμβολή της με τη λεωφόρο Αναβύσσου – Σαρωνίδας όταν μπήκε μπροστά του μια μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες.

Αστραπιαία κατέβηκε από αυτήν ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες και του πρόταξε ένα μακρύκανο όπλο.

Τον πλησίασε και του στήριξε το όπλο στον λαιμό: «Δώσε μου το τσαντάκι που έχεις στο κάθισμα αλλιώς θα σε σκοτώσω» του είπε σε σπαστά ελληνικά και επιτακτικά.

Μην έχοντας άλλη εναλλακτική ο 40χρονος του το έδωσε, αυτός έκανε μεταβολή ανέβηκε στη μηχανή που οδηγούσε ο συνεργός του και έφυγαν με κατεύθυνση προς Σαρωνίδα.

Στο τσαντάκι υπήρχαν οι εισπράξεις των δύο τελευταίων ημερών οι οποίες έφταναν τα 3.500 περίπου ευρώ.

Όπως ήταν φυσικό ο υπάλληλος του πρακτορείου κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών χωρίς όμως, μέχρι στιγμής, κάποιο αποτέλεσμα!

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr