
Όσα έγιναν στην προεκλογική εκδήλωση - συζήτηση της Γεωργίας Μαρτίνου το απόγευμα της Παρασκευής, στο καφέ «Vienna», στο Μαρκόπουλο.
Την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προλόγισε ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης με τον οποίο είχε και μια σύντομη συνάντηση στο δημαρχείο Μαρκοπούλου, κάνοντας λόγο για την εξαιρετικά σημαντική συμβολή της, στην προώθηση και στην επίλυση μίας σειράς κρίσιμων ζητημάτων, που αφορούν στον Δήμο Μαρκοπούλου.
Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, πρόσφατα η ίδια έλαβε πρωτοβουλία να μεσολαβήσει επανειλημμένα για την πραγματοποίηση κρίσιμων ραντεβού του δημάρχου Μαρκοπούλου με αρμόδια υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Εθν. Οικονομίας, προκειμένου να βρεθεί μακροχρόνια και οριστική λύση, στο μείζον πρόβλημα της στέγασης, όλων των Εκπαιδευτικών Μονάδων του δήμου Μαρκόπουλου.
Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου ευχαρίστησε θερμά την Γεωργία Μαρτίνου για την αυτοδιοικητικά χρήσιμη στάση της τα τελευταία χρόνια, από την θέση της βουλευτού και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές!


























