Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Palaia Fokaia Attiki

Ατέλειωτη δείχνει να είναι η εφιαλτική λίστα των επιθέσεων κατά μικρών κοριτσιών με τελευταίο κρούσμα αυτό που συνέβη στην Παλαιά Φώκαια.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega ένας 19χρονος Πακιστανός έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι ενός 13χρονου κοριτσιού και την ώρα που αυτό πήγε να φύγει, ο νεαρός προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης

Για καλή τύχη του κοριτσιού το περιστατικό αντελήφθη ένας γείτονας ο οποίος έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ο πατέρας της μικρής που βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Ο 19χρονος προσπάθησε να το βάλει στα πόδια ωστόσο γείτονες τον κυνήγησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν για να καλέσουν στη συνέχεια την αστυνομία και να τον παραδώσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης μάλλον είχε βάλει στο στόχαστρο το συγκεκριμένο σπίτι αφού σε αυτό και στο διπλανό μένουν δύο κοριτσάκια 12 και 13 ετών.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν στον τηλεοπτικό σταθμό πως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στην περιοχή.

Σημειώνεται πάντως ότι το επεισόδιο αυτό είναι το τρίτο που βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας μέσα στα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από αυτά των Γλυκών Νερών και της Παλλήνης.

Διαβάστε σχετικά: Άγρια επίθεση α λα Γλυκά Νερά κατά 15χρονης στην Παλλήνη!

Φούρεσι Γλυκών Νερών: Πώς η εξυπνάδα της 16χρονης την έσωσε από βέβαιο βιασμό

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Υγεία Επιστήμη

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr