
Μεγάλη – και απόλυτα δικαιολογημένη – είναι η αναστάτωση μετά των γονέων των παιδιών του δημοτικού σχολείου του Γέρακα στο οποίο συνελήφθη ο παιδόφιλος, την Παρασκευή και κρατείται από την αστυνομία.
Δεκάδες γονείς είχαν συγκεντρωθεί το πρωί της Τρίτης στο σχολείο και ζητούσαν να μάθουν περισσότερα από τον διευθυντή του επισημαίνοντας πως είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει πλέον ασφάλεια ούτε μέσα στον χώρο του σχολείου.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ο διευθυντής του σχολείου έχει μέχρι στιγμής επιδείξει ιδιαίτερη ψυχραιμία ενώ γίνεται σαφές ότι ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και κανείς άλλος από τους εκπαιδευτικούς φέρουν ευθύνη για το αρρωστημένο πάθος του παιδόφιλου.
Πάντως ορισμένοι γονείς υποστηρίζουν ότι κακώς επιτρεπόταν η είσοδος στον συγκεκριμένο άνθρωπο αφού άλλωστε δεν ήταν αυτός ο κυλικειάρχης αλλά η σύζυγός του. Όμως και πάλι δύσκολα μπορεί να επιρριφθεί ευθύνη σε οποιονδήποτε.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr από αστυνομικές πηγές, ο 52χρονος ομολόγησε και τέταρτη περίπτωση ασέλγειας σε βάρος κοριτσιού ενώ ανατριχιαστικό επίσης είναι το γεγονός ότι η κόρη του είναι μαθήτρια στο ίδιο σχολείο και συμμαθήτρια των κοριτσιών στο οποίο αυτός εκτόνωνε τις ανατριχιαστικές ορέξεις του!
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του notioanatolika.gr ο άνδρας αυτός δούλευε ως φύλακας εταιρείας σεκιούριτι και τις ελεύθερες ώρες του φρόντιζε να βρίσκεται στο δημοτικό σχολείο στο οποίο είχε αναλάβει το κυλικείο η σύζυγός του προκειμένου να τη βοηθά.
Όπως όμως αποκαλύφθηκε, ο λόγος δεν ήταν για να την ξεκουράσει από τη δύσκολη δουλειά της αλλά για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της τρυφερής αυτής ηλικίας προκειμένου να ικανοποιεί τα πιο αρρωστημένα ένστικτά του.
Οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί, μετά την καταγγελία γονέων μαθητριών του σχολείου, προσέγγισαν όσο πιο διακριτικά μπορούσαν τον χώρο και μάλιστα δεν ειδοποίησαν ούτε καν τον διευθυντή του συγκεκριμένου δημοτικού του Γέρακα ώστε να μη διαρρεύσει το παραμικρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και η αρμόδια δημοτική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης έμαθε για το νέο από το notioanatolika.gr αφού νωρίτερα είχε γίνει απλά λόγος για «δράση παιδόφιλου σε σχολείο της βορειοανατολικής Αττικής»!
Διαβάστε σχετικά: Σοκ στον Γέρακα: Σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου δημοτικού σχολείου ασελγούσε σε μαθήτριες!
























