Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

ieronimos spata

Τα Σπάτα επισκέπτεται την Κυριακή (2 Ιουνίου) ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Αφορμή της νέας επίσκεψης του προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας στο Ιερό Προκύνημα της Αναστάσεως του Χριστού Σ πάτων, είναι η εορτή της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρίτιδας.

Σημειώνεται ότι φέτος εορτάζονται και τα 50 χρόνια από την ίδρυσης της Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στο πλαίσιο αυτό το πρωί της Κυριακής θα τελεσθεί αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του αρχιεπισκόπου και συλλειτουργούντων των μητροπολιτών Κηφισίας Κυρίλλου, Γλυφάδας Αντωνίου και βέβαια του Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη επίσκεψη του κ.κ. Ιερώνυμου είχε πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου 2022 προκειμένου ο αρχιεπίσκοπος να παραστεί στην εκδήλωση «πορεία της Γαλιλαίας»

Και στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 όμως ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας είχε τελέσει το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, με συλλειτουργούς τον Μεσογαίας Νικόλαο και τον Θεσπιών Συμεών.

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Υγεία Επιστήμη

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr