
Την ίδια ώρα που η κοινή γνώμη ολόκληρης της χώρας δεν έχει ακόμη συνέλθει από την περιπέτεια της 13χρονης Χριστίνας από τα Σπάτα και τον «έρωτά» της για τον 23χρονο Αλβανό, μια αποκάλυψη που είδε το φως δημοσιότητας συγκλονίζει τους πάντες!
Στο τετράδιο εργασιών του βιβλίου της Νεοελληνικής Γλώσσας της Α' Γυμνασίου περιγράφεται ο έρωτας ενός ηλεκτρολόγου («20 έως 25 ετών») για μια 15χρονη «μαθήτρια της τάξης» την Αλέκα!
Αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο απόσπασμα: «Ο Σάκης ήταν ηλεκτρολόγος με μαγαζί. Μεγαλύτερός τους, 20 με 25 ετών. Τα είχε φτιάξει με την Αλέκα. Μια από τις μαθήτριες της τάξης. Ψηλή και αδύνατη, με κοντά ξανθά μαλλιά και μεγάλα καστανά μάτια, μακρύ λαιμό και μακριά χέρια και πόδια, κάπως ξερακιανή, αλλά ζόρικη. Στα 15 – 16 όπως όλες τους. Η πρώτη που έβγαινε ραντεβού εδώ και μήνες τώρα. Ο Σάκης την περίμενε το μεσημέρι στην άλλη γωνία και οι άλλες μαθήτριες έτρεχαν από πίσω της να τον δούνε. Τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν. Ήταν ο πρώτος έρωτας της τάξης»!
Μοιάζει πολύ φυσικό κατά τους συγγραφείς του βιβλίου ένας τέτοιος «έρωτας». Και αυτό το... φυσικό το διδάσκονται οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α' Γυμνασίου. Την τάξης δηλαδή στην οποία φοιτά και η 13χρονη Χριστίνα στο 1ο Γυμνάσιο των Σπάτων!
Την αποκάλυψη έκανε το μπλογκ dexiextrem.blogspot.gr.
























