Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

bloka anatt

Επί ποδός πολέμου θα βρεθούν την Πρωτομαγιά οι αστυνομικές δυνάμεις της Αττικής προκειμένου να σταματήσουν όλους όσους επιθυμούν διακαώς να «πιάσουν τον Μάη».

Οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής αποτελούν πόλο έλξης για τους εκδρομείς της 1ης Μαΐου, κάθε χρόνο είτε στα παράλια είτε στα μεσόγεια και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι αστυνομικοί.

Έτσι ο σχεδιασμός περιλαμβάνει αυστηρά μπλόκα σε αρτηρίες που οδηγούν προς αυτά όπως οι λεωφόροι Μαραθώνος, Βάρης – Κορωπίου, Μαρκοπούλου, Αθηνών – Σουνίου και Λαυρίου και βέβαια η Αττική Οδός.

Παράλληλα όμως μπλόκα θα στηθούν και πριν από τους δρόμους αυτούς, εντός δηλαδή του αστικού ιστού, όπως οι λεωφόροι Βουλιαγμένης, Ποσειδώνος ενώ περιπολίες θα υπάρξουν και στους ορεινούς όγκους του Υμηττού, της Πεντέλης και της Πάρνηθας.

Όπως και κατά το τετραήμερο του Πάσχα θα… επιστρατευθούν και drones για τον καλύτερο έλεγχο.

Μπλόκα επίσης αναμένεται να στηθούν και στις εισόδους πρωτομαγιάτικων προορισμών όπως το Πόρτο Ράφτη, η Αρτέμιδα, η Κακιά Θάλασσα, το Δασκαλειό, το Σούνιο ενώ τα παράλια από τη Βάρκιζα έως και την Ανάβυσσο θα καλυφθούν από τους παραλιακούς και τα μεσογειακούς αστυνομικούς ελέγχους.

Βέβαια το ερώτημα με τους μη μόνιμους κατοίκους των περιοχών αυτών, οι οποίοι «μετακόμισαν» στα εξοχικά τους νωρίτερα και αναμένεται να ξεχυθούν στις ακροθαλασσιές παραμένει.

Με ένα απλό μήνυμα στο 13033 για σωματική άσκηση θα γεμίσουν τους χώρους περιπάτους συνωστιζόμενοι και χωρίς να ενδιαφέρονται για το πόσο κοντά θα έρθουν με άλλους και τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Από το μυαλό όλων αυτών των «έξυπνων» δεν περνάει ότι ίσως και τρία εικοσιτετράωρα αργότερα τα περιοριστικά μέτρα θα χαλαρώσουν και θα μπορούν πλέον πιο εύκολα να κάνουν τη βόλτα τους και μάλιστα νόμιμα.

Πάντως επειδή η αστυνομία έχει πλέον γνώση μετά τα όσα συνέβησαν τις ημέρες του Πάσχα ενδεχομένως να επαναληφθεί αυστηροποίηση των μέτρων με κυριότερο αυτό του διπλασιασμού του προστίμου στα 300 ευρώ στις περιπτώσεις αναίτιας μετακίνησης σε άλλη περιφερειακή ενότητα από αυτή της διαμονής.

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr