
Έναν απίστευτο εφιάλτη βίωσε μια 64χρονη γυναίκα το απόγευμα της Τετάρτης και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα «σύνορα» Παιανίας – Γλυκών Νερών, πολύ κοντά στη λεωφόρο Λαυρίου!
Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, τρεις άνδρες φορώντας κουκούλες, προσέγγισαν το σπίτι όπου η γυναίκα βρισκόταν μόνη εκείνη την ώρα και έκαναν θόρυβο ακριβώς έξω από αυτό.
Η γυναίκα παραξενεύτηκε και βγήκε για να δει τί συμβαίνει. Τότε ακριβώς και οι τρεις ληστές μαζί της επιτέθηκαν με μπουνιές στο πρόσωπο και στο σώμα.
Η γυναίκα σάστισε και έχασε την ισορροπία της. Παρά το γεγονός ότι έπεσε στο δάπεδο οι τρεις ληστές άρχισαν να την τραβούν από τα μαλλιά και σέρνοντάς την την έβαλαν μέσα στο σπίτι απειλώντας την για χειρότερα αν δεν τους έλεγε πού είχε βάλει κοσμήματα και χρήματα.
Στη συνέχεια την έδεσαν χειροπόδαρα με μια ζώνη που βρήκαν και άρχισαν να κάνουν το σπίτι άνω – κάτω.
Της άρπαξαν την τσάντα της μέσα στην οποία είχε 1500 ευρώ και το κινητό της μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενά της και ενώ την κρατούσαν ακινητοποιημένη εισέβαλαν και στο διπλανό χώρο όπου κατοικεί ο ιερέας γιος της ο οποίος έλειπε.
Από εκεί άρπαξαν σταυρούς και ρολόγια αξίας 5.000 ευρώ καθώς και 300 ευρώ σε μετρητά.
Στη συνέχεια άφησαν την 64χρονη δεμένη και κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο για να τη βρει λίγο αργότερα ο γιος της, να τη λύσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο στη συμβολή της λεωφόρου Λαυρίου με δρόμο των Γλυκών Νερών και παρά ταύτα οι ληστές δεν δίστασαν να εισβάλουν και να συμπεριφερθούν ιδιαίτερα βίαια στην άτυχη γυναίκα!
























