Ηλεκτρονικό εξοπλισμό ο οποίος θα διευκολύνει τις αστυνομικές αρχές ακόμη περισσότερο, δώρισε ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, για μιαν ακόμη φορά, στην Ελληνική Αστυνομία!
Την Τετάρτη (6 Σεπτεμβρίου) παραδόθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας ψηφιακός εκτυπωτής που θα διευκολύνουν κατά πολύ τη δουλειά των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.
Τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε, ο διευθυντής του γραφείου του εφοπλιστή Γιώργος Παγώνης στον διοικητή του Α.Τ. Αστυνομικό υποδιευθυντή Δημήτρη Καταραχιά και στον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης “η εν λόγω δωρεά αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της έμπρακτης στήριξης του κ. Εφοπλιστή στον δύσκολο οικονομικά καιρό που διανύουμε” και καταλήγει: “Η Ένωσή μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Εφοπλιστή ο οποίος στέκεται δίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό και βοηθά να αντεπεξέλθει στο δύσκολο καθήκον που του έχει αναθέσει η κοινωνία”.
























