Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

gentax emprismos

Καμία σχέση δεν έχουν, σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές έρευνες, οι εμπρηστικές επιθέσεις σε Μαρούσι και Πεύκη με αυτή στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών «Γενική Ταχυδρομική» που σημειώθηκε στη 1.17 το πρωί της Τετάρτης στο Πικέρμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, ο δράστης της επίθεσης στη «Γενική Ταχυδρομική» είναι άνδρας με ύψος γύρω στο 1,75 με 1,80 ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα.

Ο εμπρηστής άδειασε εύφλεκτο υγρό εξωτερικά της δεύτερης εισόδου του καταστήματος το οποίο στο οποίο προκάλεσε ανάφλεξη και αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια.

Οι άλλες δύο εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν η μία σε γραφεία εταιρείας φύλαξης επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι στις 2.23 και η άλλη επί της οδού Νικ. Πλαστήρα στην Πεύκη σε δύο αυτοκίνητα από τα οποία το ένα έφερε πινακίδες διπλωματικού σώματος στις 3.05 τα ξημερώματα.

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr