Η προσπάθεια να μπει μια τάξη στην ασυδοσία που επικρατεί σε πολλά σημεία της νοτιοανατολικής Αττικής παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε έναν υπάλληλο της Πολεοδομίας Μαρκόπουλου!
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr, θύμα των μαφιόζων της παραλίας έπεσε και ένας 50χρονος υπάλληλος της υπηρεσίας, ο οποίος βγαίνοντας από τα γραφεία της στην οδό Παπαδημητρίου, στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, δέχθηκε επίθεση ενώ επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του.
Ο μπράβος κρατώντας μια σιδηρογροθιά χτύπησε τον 50χρονο στο κεφάλι με αποτέλεσμα αυτός να ζαλιστεί και να πέσει στο έδαφος. Ο δράστης συνέχισε κλωτσώντας τον στο κεφάλι!
Μια λεπτομέρεια που έχει τη σημασία της και καταδεικνύει πώς λύνουν τις διαφορές τους με τα όργανα της πολιτείας οι μαφιόζοι είναι ότι δευτερόλεπτα πριν τον χτυπήσει, ο μπράβος απείλησε το θύμα να μην ασχολείται με συγκεκριμένη υπόθεση σε παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής η οποία ανήκει στη δικαιοδοσία της Πολεοδομίας!
Αμέσως μετά την επίθεση, ο άγνωστος εξαφανίστηκε και οι περίοικοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ του οποίου ασθενοφόρο μετέφερε το θύμα σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται.
Όπως είναι φυσικό στην Πολεοδομία Μαρκόπουλου επικρατεί αναστάτωση αφού οι ήδη λίγοι υπάλληλοί της προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της υπηρεσίας και το γεγονός ότι φτάνει στο σημείο να κινδυνεύει ακόμη και η σωματική ακεραιότητά τους δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για τη δράση μαφιόζων της περιοχής!
























