
Μπορεί η κατάσταση με την πανδημία να έχει φτάσει στο απροχώρητο και 672 συμπολίτες μας να δίνουν μάχη για τη ζωή τους διασωληνομένοι στις μονάδες εντατικής θεραπείας νοσοκομείων όλης της χώρας, όμως η ασυνειδησία καλά κρατεί.
Στο πλαίσιο αυτό, δηλαδή της ασυνειδησίας, εντάσσεται άλλο ένα παράνομο κορωνοπάρτι που εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Βραυρώνας.
Όπως ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδας, Παναγιώτης Λάμπρου «το πάρτι τελείωσε ξαφνικά όταν από την δυνατή μουσική και την φασαρία γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία,η οποία φτάνοντας στο συγκεκριμένο σπίτι ξεκίνησε τις νόμιμες διαδικασίες».
Μάλιστα υπήρξε και τραυματισμός αφού «στην προσπάθεια που έκανε ένας 26χρονος να γλιτώσει το πρόστιμο πηδώντας τα κάγκελα του σπιτιού, τραυμάτισε το χέρι του με αποτέλεσμα και να πάρει το πρόστιμο των 300 ευρώ και να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο για να γίνει συρραφή στο τραύμα του».
Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr το κορωνοπάρτι διοργανώθηκε σε σπίτι που είχε ενοικιαστεί μέσω της πλατφόρμας AirBnBκαι μετά τις καταγγελίες των περιοίκων έφτασαν επιτόπου περίπου 15 αστυνομικοί.
Με την άφιξή τους δόθηκε σήμα στους συμμετέχοντες και πολλοί άρχισαν να πηδούν από την περίφραξη του σπιτιού και να χάνονται στο σκοτάδι ενώ όσοι έμειναν μέσα στο σπίτι δεν άνοιγαν την πόρτα με αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή εισαγγελέα.
Πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση διοργάνωσης πάρτι από ανθρώπους οι οποίοι «ειδικεύονται» τον τελευταίο καιρό σε τέτοιες «εκδηλώσεις» και στη συγκεκριμένη συμμετείχαν Έλληνες και όχι αλλοδαποί όπως είχε πρόσφατα διαπιστωθεί από αντίστοιχο πάρτι στην Αρτέμιδα.
Διαβάστε σχετικά: Κορωνοπάρτι στην Αρτέμιδα: Από το πρόγραμμα Erasmus στο κρατητήριο της αστυνομικού τμήματος
Ακολουθήστε μας και στο twitter!
























