Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

avlaki forodiafigi

Θεωρούσε ότι θα μπορούσε να ξεφύγει ο ιδιοκτήτης καφέ – μπαρ – εστιατορίου στο Αυλάκι του Πόρτο Ράφτη κι έτσι έκλεβε ασύστολα τους πολίτες!

Έπεσε όμως στην Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ), στελέχη της οποίας διαπίστωσαν πως σε λίγες μόνο ώρες δεν είχε κόψει αποδείξεις σε 31 περιπτώσεις!

Όπως ήταν φυσικό ο φοροφυγάς επιχειρηματίας βρήκε τον μπελά του και του καταλογίστηκε τσουχτερό πρόστιμο αλλά δυστυχώς δεν είναι η μοναδική περίπτωση φοροδιαφυγής στην ευρύτερη περιοχή.

Το notioanatolika.gr είχε επισημάνει σε ρεπορτάζ του στις 9 Αυγούστου ότι σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ακτογραμμή από τη Βούλα έως το Σούνιο φοροδιαφεύγουν με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από ελέγχους υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών από τα μέσα Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κόψιμο αποδείξεων είναι… είδος πολυτελείας στην πλειονότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις παραλίες.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν από το Δεκαπενταύγουστο στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας είχαν προχωρήσει σε έλεγχο ενός πολυτελέστατου τουριστικού καταλύματος στη Νοτιοανατολική Αττικής και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για ανύπαρκτη φορολογικά επιχείρηση.

Αποτέλεσμα ήταν να επιβληθούν στους ιδιοκτήτες της πλήθος διοικητικών παραβάσεων για τις οποίες επελήφθη το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και βέβαια ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε. κ.λπ.) για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

 

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr