Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

erieta diavat

Στον πιο… γρουσούζικο μήνα αναδεικνύεται ο Ιανουάριος για την κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, Εριέττα.

Όλα τα άσχημα τον πρώτο μήνα του χρόνου συμβαίνουν στην κοπέλα αν κρίνει κανείς όχι μόνο από το 2017 αλλά και από το 2016.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, στις 9 το πρωί της Τετάρτης πέρασε την πόρτα του Τμήματος Ασφαλείας Βουλιαγμένης για να δηλώσει την απώλεια του ελβετικού διαβατηρίου της χωρίς όμως να είναι σε θέση να διευκρινίσει αν το έχασε ή της το έκλεψαν.

Πέρυσι τέτοιο καιρό είχε δεχτεί επίθεση στον δρόμο για το Μαρκόπουλο από ομάδα τριών Ρομά όταν ακινητοποίησε το αυτοκίνητό τους για να μην πατήσει κάποια κουτάβια.

Πάντως σχετικά με το διαβατήριο η Εριέττα Κούρκουλου έκανε ως νομοταγής πολίτης τη σχετική δήλωση απώλειας ώστε να επιληφθούν οι αρχές!

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr