
“Γέμισε” καταγγελίες το αστυνομικό τμήμα Μαρκοπούλου, τις τελευταίες ώρες για αγνώστους οι οποίοι προκάλεσαν φθορές σε ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία ήταν παρκαρισμένα σε διάφορα σημεία της πόλης!
Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr ιδιοκτήτες αυτοκινήτων τα βρήκαν με σπασμένους καθρέφτες και σπασμένα τζάμια ενώ στις πλείστες περιπτώσεις δεν έλειπε κάτι από αυτά.
Και αυτό βέβαια είναι το πλέον εντυπωσιακό ότι δηλαδή οι βάνδαλοι επιδρομείς είτε προσπάθησαν να ανοίξουν τα αυτοκίνητα για να πάρουν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν στο εσωτερικό τους αλλά οι... προσδοκίες τους διαψεύσθηκαν, είτε – και αυτό είναι εντυπωσιακότερο - απλά ήθελαν να καταστρέψουν!
Αξιοσημείωτο εξάλλου είναι ότι οι χρόνοι των καταστροφών δεν ήταν νυχτερινές ώρες ώστε οι δράστες να εκμεταλλεύονται το σκοτάδι και την ερημιά στους δρόμους αλλά, με βάση πάντα τις καταγγελίες, ακόμη και μεσημεριανές ή απογευματινές.
Και σαν να μην έφταναν αυτά άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρό τους και επιχείρηση ξυλείας από την οποία άρπαξαν ένα κλαρκ (μηχάνημα μεταφοράς φορτίων), προκαλώντας έτσι ζημιά αρκετών χιλιάδων ευρώ στον ιδιοκτήτη του.
Πάντως, όπως κατήγγειλαν στο notioanatolika.gr Μαρκοπουλιώτες, παρόμοιο περιστατικό αλλεπάλληλων καταστροφών ΙΧ αυτοκινήτων, είχε σημειωθεί και πριν από εννέα μήνες περίπου με αποτέλεσμα να προκληθεί και τότε αναστάτωση και να κινητοποιηθεί η τοπική αστυνομία!
























