
Ένας άνδρας νεκρός και μία γυναίκα τραυματισμένη είναι ο απολογισμός πυροβολισμών που σημειώθηκαν έξω από το 2ο δημοτικό σχολείο Γλυκών Νερών στην οδό Σαλώνων. που βρίσκεται και η είσοδός του.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8.15 - 8.30 το πρωί, την ώρα δηλαδή που τα παιδιά πήγαιναν στο σχολείο.
Ο άνδρας μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο όταν δέχθηκε την επίθεση με Καλάσνικοφ από 4 άγνωστους άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο.
Σημειώνεται ότι τα παιδιά βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου και ενδεχομένως πολλά να είδαν την εν ψυχρώ δολοφονία ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλα θύματα αφού μόνον κάγκελα χωρίζουν την οδό Σαλώνων από το προαύλιο του σχολείου!
Η γυναίκα ήταν μητέρα που πήγαινε το παιδί της και αυτή στο σχολείο όμως τραυματίστηκε από τον εξοστρακισμό σφαίρας των εν ψυχρώ δολοφόνων του άνδρα και έχει ήδη μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο.
Όπως είναι φυσικό η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση και σύλληψη των αδίστακτων δολοφόνων.
Μια τρομοκρατημένη μητέρα περιέγραψε στον ΑΝΤ1 όσα έγιναν στο δημοτικό: «Μόλις είχα αφήσει το παιδί μου στο σχολείο, πηγαίνει στην 3η Δημοτικού. Επιστρέφοντας, στο σπίτι μου, ενημερώθηκα ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο. Έτρεξα στο σχολείο και είδα έναν άντρα πεσμένο στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με όσα έμαθα έπεσαν πέντε σφαίρες. Για να σας δώσω εικόνα, από την μια έμπαινε το παιδί του στο σχολείο και από την άλλη, τον εκτελούσαν, έπεφταν οι πυροβολισμοί. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Γνωρίζω ότι έχει τραυματιστεί μια μητέρα στο χέρι»!
























