
Διαρκώς διογκώνεται ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ανατολική Αττική καθιστώντας πλέον την περιοχή την πέμπτη πιο επιβαρυμένη ολόκληρης της επικράτειας.
Τα 244 κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν στην επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ που δημοσιοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης δημιουργούν εντονότατο προβληματισμό και για τις επόμενες ημέρες αφού το τελευταίο εικοσαήμερο τα κρούσματα στην Ανατολική Αττική παρουσιάζουν συνεχώς αύξηση.
Η συγκεκριμένη περιφερειακή ενότητα βρίσκεται πλέον πίσω μόνο από αυτές του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας (490 κρούσματα), της Θεσσαλονίκης (398 κρούσματα), του Πειραιά (320 κρούσματα) και του Δυτικού Τομέα της Αθήνας (282 κρούσματα).
Αξίζει να σημειωθεί ότι επιβαρυμένες εδώ και καιρό περιοχές όπως ο Βόρειος και ο Νότιος Τομέας της Αθήνας βρίσκονται πολύ πιο πίσω σε αριθμό κρουσμάτων από την Ανατολική Αττική (180 ο Βόρειος και 144 ο Νότιος).
Σε ό,τι αφορά τον αριθμό κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους η Ανατολική Αττική βρίσκεται στη 10η θέση με 48,57 ενώ μέχρι και τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας βρισκόταν στις θέσεις 15 και 16.
Ακολουθήστε μας και στο twitter!
























