
Η ένταση της κακοκαιρίας, για την οποία είχαν προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι τα τελευταία 24ωρα, συνεχίζει να δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στην Αττική Οδό.
Ακόμη και πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, όπως καταγγέλλουν πολίτες, οχήματα βρίσκονται εγκλωβισμένα.
Παράλληλα η κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σημεία του αυτοκινητοδρόμου δεν επιτρέπει στα εκχιονιστικά να κινηθούν και να καθαρίσουν από το χιόνι το οδόστρωμα με αποτέλεσμα το αλαλούμ να συνεχίζεται.
Σημειώνεται ότι η Αττική Οδός δεν είναι ευθύνη ούτε του κράτους ούτε της Περιφέρειας ή των δήμων αλλά της εταιρείας που την εκμεταλλεύεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida υπάρχει πρόθεση να κλείσουν οι είσοδοι, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει σχετική απόφαση.
Στην τηλεόραση του Open, αναφέρθηκε ότι υπάρχει σύσταση από την Πυροσβεστική, η οποία έχει υποβάλλει και σχετικό αίτημα, να κλείσουν άμεσα όλοι οι είσοδοι της Αττικής Οδού.
Άλλοι πολίτες καταγγέλλουν ότι αναγκάστηκαν να μείνουν εγκλωβισμένοι στην Αττική οδό για τρεις ολόκληρες ώρες στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Όλες οι είσοδοι ανοιχτές και φυσικά στα πλευρικά διόδια η είσπραξη γίνεται κανονικά. Όταν μπαίνεις μέσα στον αυτοκινητόδρομο διαπιστώνεις ότι δεν κινείται τίποτα, αναφέρει άλλος πολίτης.
Το χιόνι σε ορισμένα σημεία βρίσκει στην ποδιά του αυτοκινήτου λες και βρίσκομαι στα ορεινά. Από εκχιονιστικά κανένα, αλλά ούτε και άλλα αυτοκίνητα. Πρόλαβα και πέρασα την διασταύρωση Σπάτα διότι προφανώς εγκλωβίστηκαν οι από πίσω μου. Παιανία - Ηράκλειο 4 ώρες, δηλώνει αγανακτισμένος άλλος πολίτης.
Δείτε παρακάτω βίντεο από την κατάσταση που επικρατούσε πριν από λίγο στην Αττική Οδό:
























