
Πριν καλά – καλά ανατείλει στη ζωή έφυγε από αυτή μόνο του και αβοήθητο και με τρόπο φρικτό!
Τραγική κατάληξη είχε η πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Έριδος στη Βάρκιζα στη 1.22 τα ξημερώματα της Πέμπτης με ένα βρέφος 13 μηνών να χάνει τη ζωή του.
Το κοριτσάκι εντοπίστηκε με σοβαρά εγκαύματα από τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο. Παρά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων, εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους.
Κατά πληροφορίες το παιδί ήταν μόνο του στο διαμέρισμα με τη μητέρα του να φτάνει εκεί μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς και να ζητά απεγνωσμένα από τους πυροσβέστες να σώσουν το παιδί της.
Οι πυροσβέστες βρήκαν το παιδί με βαρύτατα εγκαύματα στο κρεβάτι του καθώς δεν μπορούσε να αντιδράσει στις φλόγες που κατέκαψαν τη γκαρσονιέρα του 3ου ορόφου.
Η 30χρονη γυναίκα – μητέρα του βρέφους (Ελληνίδα), έχει συλληφθεί με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής και 15 πυροσβέστες.

























