Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

agspiridon naos

Διαφήμιση βλακείας και ασέβειας προς την ελληνική σημαία αποτελεί το περιστατικό που σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στον περίβολο του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr άγνωστοι πέρασαν τη χαμηλή περίφραξη που υπάρχει γύρω από το εκκλησάκι, κατέβασαν την ελληνική σημαία που κυμάτιζε σε έναν από τους δύο ιστούς και την κάρφωσαν στα κάγκελα.

Το θέαμα της σκισμένης σημαίας αντίκρισε η νεωκόρος της εκκλησίας το επόμενο απόγευμα όταν πήγε στον ναό.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται τέτοιο κρούσμα στο Πόρτο Ράφτη και κάποιοι το συνδέουν με την ένταση που υπήρχε καθ' όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου εξαιτίας της υπογραφής από την κυβέρνηση της συμφωνίας για τη Μακεδονία.

Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για κίνηση από τη γνωστή ομάδα εφήβων οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα όχι μόνο στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη αλλά και σε αυτή του Μαρκοπούλου!

Πάντως το περιστατικό ασέβειας βρίσκεται σε γνώση των στελεχών του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr