Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

psilik1

Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του παιδόφιλου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη.

Ο 42χρονος άνδρας, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ», πλήρωνε, με εμβάσματα,, μητέρα για να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών της.

Παράλληλα όμως έκανε συχνά – πυκνά και ταξίδια στην Ταϊλάνδη, φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια ενώ ήταν και μέλος club ερωτικών υπηρεσιών με ανήλικα κορίτσια στην ίδια χώρα!

Μάλιστα διατηρούσε και κανάλι στο youtube όπου ανέβαζε βίντεο από τις επισκέψεις για τις αρρωστημένες επαφές του στη χώρα αυτή της Άπω Ανατολής!

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «ΜΠΑΜ», δικογραφία σχηματίστηκε και για έναν ακόμη άνδρα ο οποίος είχε πρόσβαση στους διαδικτυακούς λογαριασμούς του 42χρονου.

Σημειώνεται δε ότι ο παιδόφιλος του Πόρτο Ράφτη είχε καταδικαστεί για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων και στις 11 Ιανουαρίου 2011!

Στις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι του 42χρονου, βρέθηκε τεράστιος όγκος με φωτογραφίες και βίντεο σκληρού πορνογραφικού υλικού με παιδιά!

Διαβάστε σχετικά: Χειροπέδες σε παιδόφιλο, ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και το σχετικό ρεπορτάζ όπως δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ»:

psilik2

psilik3

efim1

efim2

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr