
Τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκων λόγω της ιδιότητάς του και της προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, αντιμετωπίζει εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε σχολείο της Αναβύσσου σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.
Φερόμενος ως δράστης των ειδεχθών αυτών πράξεων μάλιστα είναι ευυπόληπτος οικογενειάρχης και πατέρας ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης από ένα έως τρία κορίτσια.
Ο άνδρας συνελήφθη προ ημερών και κρατείται αφού έχει ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί οπότε και στη συνέχεια θα κριθεί από τις δικαστικές αρχές εάν θα προφυλακιστεί ή όχι.
Το notioanatolika.gr παρουσιάζει την είδηση με ιδιαίτερη επιφύλαξη έως ότου οριστικοποιηθεί η ανάκρισή του από τη Δικαιοσύνη, όμως όπως είναι φυσικό το όλο θέμα συζητείται εντόνως στην κοινωνία της Αναβύσσου προκαλώντας έντονο σοκ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ουδείς από τους συναδέλφους του είναι σε θέση να γνωρίζει το παραμικρό ενώ και ο ίδιος στον εργασιακό του χώρο δεν έχει δώσει, ουδέποτε, κανένα τέτοιο δικαίωμα.
Το όλο θέμα χειρίζονται με ιδιαίτερη λεπτότητα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που ήταν και αυτοί οι οποίοι μετά από καταγγελίες γονέων προχώρησαν στη σύλληψη του εκπαιδευτικού (κατά άλλους 48 και κατά άλλους 55 ετών).
Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα λάπτοπ, ένα τάμπλετ καθώς και το κινητό τηλέφωνο του.
Το υλικό μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να εξετασθεί ενδελεχώς και να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ηλεκτρονικά ίχνη μιας δραστηριότητας τέτοιου είδους.
Νεότερη εξέλιξη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δάσκαλος που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικες
Ακολουθήστε μας και στο twitter!
























