
Τις σοβαρότατες ενστάσεις της για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η δημοτική αρχή Αλλαγιάννη σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, κατέθεσε σε συνέντευξή της στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, η η υποψήφια δήμαρχος Μαρκοπούλου, Ζωή Γιαννάκη.
Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, η κα Γιαννάκη εστίασε στην οικτρή κατάσταση του οδικού δικτύου κυρίως στο Πόρτο Ράφτη, τονίζοντας ότι τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε ο κ. Αλλαγιάννης για την αποκατάσταση δρόμων μήκους 12 χιλιομέτρων, σαφώς και δεν είναι αρκετά.
Μάλιστα η υποψήφια δήμαρχος αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία που έλαβε μαζί με μεγάλο αριθμό συμπολιτών της για την κατάσταση αυτή, αλλά και την παράσταση διαμαρτυρίας που ακολούθησε και τί απάντησε σχετικά ο κ. Αλλαγιάννης.
Η κα Γιαννάκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πλημμελή τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα έργα της αποχέτευσης κυρίως του Πόρτο Ράφτη επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά τον κίνδυνο το έργο αυτό να τιναχτεί στον αέρα.
Συμπλήρωσε δε ότι δεν ασκείται καμία πίεση αλλά και κανένας έλεγχος από τον δήμο προς τον ανάδοχο του έργου.
Η κα Γιαννάκη όμως αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε από την αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένη Βαμποράκη, με αφορμή την πρωτοβουλία της για συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα θύματα του ολέθριου σεισμού στη γειτονική Τουρκία.
Μάλιστα, όπως τόνισε, τα όσα ανέφερε η κα Βαμποράκη ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από το σύνολο του αυτοδιοικητικού κόσμου της περιοχής.
Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της υποψηφίας δημάρχου Μαρκοπούλου, Ζωής Γιαννάκη στον planetwebradio.gr:
























