
Μπορεί πριν από 40 ημέρες ακριβώς ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας, Δημ. Μάρκου να θριαμβολόγησε για την παραχώρηση, από την ΕΤΑΔ, έστω και για 15 χρόνια, της έκτασης όπου βρίσκεται το γήπεδο της Αρτέμιδας, «επειδή θέλουμε ένα αθλητικό κέντρο με κερκίδες, προβολείς και τεχνητό χλοοτάπητα» όπως είχε χαρακτηριστικά αναγράψει, όμως φαίνεται ότι τα μεγάλα προεκλογικά λόγια του δεν συνάδουν με τη σημερινή εικόνα του χώρου.
Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι εννέα και πλέον μήνες μετά την πυρκαγιά που είχε καταστρέψει το οίκημα που βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του υπάρχοντος γηπέδου, τα αποκαΐδια παραμένουν εκεί όπως και τα σπασμένα γυαλιά από τα παράθυρά του, χωρίς κανένας να έχει ενδιαφερθεί για την αποκομιδή τους και τον καθαρισμό του χώρου.
Μοναδική... κίνηση ενδιαφέροντος είναι ένα πράσινο πανί με το οποίο έχουν σκεπαστεί τα αποκαΐδια και έτσι δεν φαίνονται αμέσως!
Το γεγονός όμως ότι αποτελούν πρόβλημα όχι μόνο για την εικόνα αλλά, ενδεχομένως, για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια όσων κινούνται στο γήπεδο, είναι κάτι που μόνον απορίες μπορεί να προκαλέσει για το πώς σκέφτεται η δημοτική αρχή.
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά, μέσα στη μία περίπου ώρα που διήρκεσε, το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου 2018, κατέστρεψε ολοσχερώς το οίκημα παρά την άμεση επέμβαση της τοπικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας αλλά και δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο κ. Μάρκου από την πλευρά του είχε ανακοινώσει στις 17 Οκτωβρίου ότι ο χώρος παραχωρήθηκε από την ΕΤΑΔ στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας με τη συμβολή και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου αλλά και του τοπικού κομματικού στελέχους του κυβερνώντος κόμματος, Λουκά Μαργέτη, τους οποίους και ευχαρίστησε δημοσίως.
«Ήρθε πλέον η ώρα να αποκτήσει η Αρτέμιδα το δικό της γήπεδο!! Με σεβασμό σε όλους σας και υποχρέωση απέναντι στα παιδιά είμαστε εδώ να κάνουμε τα όνειρα χρόνων πράξη!!», είχε προσθέσει στη θριαμβευτική ανακοίνωσή του τότε ο κ. Μάρκου, χωρίς όμως, προφανώς, να λαμβάνει υπόψη τα αποκαΐδια της αδιαφορίας!

























