Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

pirosv aigiannis

Μπορεί η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 4 το απόγευμα στον Άη Γιάννη Αρτέμιδας, να τέθηκε υπό έλεγχο στις 9 το βράδυ, όμως οι πυροσβέστες και οι εθελοντές δασοπυροσβέστες παρέμειναν στην περιοχή όλη τη νύχτα ώστε να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη αναζωπύρωση.

Οι κάτοικοι της και οι αυτοδιοικητικοί της Αρτέμιδας δεν τους άφησαν μόνους. Έτσι οι άνθρωποι τεσσάρων καταστημάτων της πόλης, των Kermit Pizza, Crazy Chicken, Γυριστρούλης και Βάρσος, ανασκουμπώθηκαν και ετοίμασαν ό,τι καλύτερο για μην μείνουν πυροσβέστες και εθελοντές νηστικοί.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας και νυν εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Παναγιώτης Λάμπρου (ένθετη φωτό), ο οποίος επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και τους ζήτησε τη βοήθειά τους, την οποία αυτοί προσέφεραν πρόθυμα.

Ήταν ο καλύτερος τρόπος για δείξει μια ολόκληρη πόλη την ευγνωμοσύνη της στους 25 πυροσβέστες που ξενύχτισαν, άγρυπνοι φρουροί της προστασίας των περιουσιών των ανθρώπων της Αρτέμιδας αλλά και του περιβάλλοντος της περιοχής.

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr