
Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου ο νεοσύστατος Σύλλογος Τριαθλητών Μαραθωνοδρόμων ΑΠΣ Μιλτιάδης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο Μουσείο του Μαραθωνίου Δρόμου.
Σύμφωνα με το dimotisnews.gr, ήταν όλα υπέροχα, οι προσκεκλημένοι, οι βραβεύσεις και το πάρτυ με πλούσια εδέσματα και μουσική που ακολούθησε.
Την πολύ όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αιρετοί του δήμου Μαραθώνα, προεξάρχοντος του κ.Σπύρου Λιβανθηνού, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του αντιδημάρχου κ. Βασίλη Τσουπρά,του ψυχιάτρου και δημοτικού συμβούλου κ. Αλέξανδρου Αστρινακη, του πρώην δημάρχου κ. Σπύρου Ζαγάρη, καθώς του κ. Π. Κανελλόπουλου και της κας Αγ.Μειντάνη. Παρόντες ήταν οι μεγάλοι και παλαιοί πρωταθλητές Ελλάδος ΜαρίαΠολύζου και Κέρκ Λαζαρίδης, ο οποίος μαζί με το Γιώργο Διαμαντή αντιπροσώπευσαν και την Ομοσπονδία Δρομέων ΕΟΛΣΜΑΥ, και οι γυμναστές Παναγιώτης Πασχάλης και Γιάννης Παπαβασιλείου από τον Αθλητικό Σύλλογο του Δήμου.
Στις ειδικές απονομές βραβεύτηκαν οι τυφλοί ΜαραθωνοδρόμοιΧρήστος Ζώτος και Νικόλαος Τσατσακλάς, επίσης ο παλαιότερος Μαραθωνίτης Μαραθωνοδρόμος Κώστας Ντάσης για τη συνολική του προσφορά, η πρωταθλήτρια Μαρία Πολύζου, ο Πρόεδρος της AIMSMrPacoBorao για την προσφορά του στο Μαραθώνιο κίνημα, ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνος Σπύρος Ζαγάρης, ο τριαθλητής του Συλλόγου μας Αντώνης Βαρσαμής, η φίλη και μέλος του Συλλόγου αθλήτρια Γιούλη Φυτιλή για την πολυετή συμμετοχή της σε αγώνες αλλά και στο δρομικό κίνημα, τα μέλη του Συλλόγου μας που τερμάτισαν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών 2014 και οι όποιοι είναι με σειρά οι: Αντώνης Βαρσαμής, Γιώργος Μελέκος, Μαρία Σταμούλη, Βασίλειος Μελάς, Δημήτριος Μπίνας, Βασίλειος Ημέλλος, Πέτρος Αλεξανδρής, Κώστας Χρονδρομήτρος, Ιωάννης Νίνος, Θεόδωρος Χαρίσης, Δημήτριος Καπνισάκης, Κωνσταντίνος Δήμας, Δημήτριος Κοκκίδης, Αθανάσιος Ταγάρης, Μιχαήλ Καρακότσογλου, Γεώργιος Ταγάρης, Νίκος Κανελλόπουλος, Κώστας Κωσταντινιάκος, Δημήτριος Ανδριώτης, Γιάννης Αργυρόπουλος, Μπορμπουδάκης Ιωάννης, Βασίλης Μαντόπουλος, Νικόλαος Βεντούρας.
Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος κ. Νικόλαος Βεντούρας αναφέρθηκε στην προσπάθεια του νέου Συλλόγου να αναδείξει τα αθλήματα αντοχής όπως ο Μαραθώνιος Δρόμος το κολύμπι, η ποδηλασία το τρίαθλο και οι Υπεραποστάσεις, την επιθυμία και το στόχο να συνδεθεί ο Σύλλογος με κοινωνικούς σκοπούς και ιδιαίτερα με το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», αλλά εξέφρασε και την επιθυμία ώστε να ενοποιηθούν οι Σύλλογοι της Περιοχής με μόνο στόχο την ανάδειξη μεγάλων ταλέντων όπως και την μεγαλύτερη δυνατή προβολή του ονόματος του ιστορικού τόπου.


























