
Κανένα αποτέλεσμα σύγκλισης δεν υπήρξε από τη συνάντηση του Κώστα Αλλαγιάννη με τον Σωτήρη Μεθενίτη η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο δημαρχείο Μαρκόπουλου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr το... διαζύγιο των δύο ανδρών πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένο.
Αυτός είναι ίσως και ο λόγος για τον οποίο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα η ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης την Τετάρτη με μοναδικό θέμα «λήψη απόφασης για αποδοχή παραίτησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και εκλογή νέου».
Πάντως οι Σ. Μεθενίτης και Κ. Αλλαγιάννης «χώρισαν» σε πολιτισμένο κλίμα ενώ έγινε πλέον απολύτως σαφές ότι ο τέως – πλέον – πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Διαβάστε εδώ την πρόσκληση για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαρκόπουλου.
























