
Άλλοι θα έκαναν... αμάν για να βρουν χρήματα για να μπορέσουν να συντηρήσουν χαλασμένους δρόμους.
Στην Παιανία όμως, στο όνομα της προεκλογικής αντιπαράθεσης, ο δήμαρχος Δημήτρης Δάβαρης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης «τσακώνονται» επί της ουσίας χωρίς λόγο.
Ο δήμαρχος – με προσωπική παρέμβασή του όπως ανέφερε στο notioanatolika.gr – κατάφερε να αποσπάσει - περί τα τέλη Ιανουαρίου - την υπόσχεση από τον υπουργό Υποδομών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για χορήγηση του ποσού των 500.000 ευρώ προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση δρόμων του δήμου.
Όμως η σχετική πίστωση πρέπει να δοθεί μέσω της Περιφέρειας Αττικής και γι' αυτήν πρέπει να κατατεθεί σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Παιανίας – Γλυκών Νερών.
Ο κ. Δάβαρης ζήτησε, για να κερδηθεί χρόνος, το δημοτικό συμβούλιο να γίνει διά περιφοράς.
Κάτι το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, αρνήθηκε ο κ. Μάδης υποστηρίζοντας – ανεπισήμως – ότι στόχος του κ. Δάβαρη είναι να δοθούν τα χρήματα μόνο για δρόμους των Γλυκών Νερών ενώ προβλήματα υπάρχουν και στη δημοτική ενότητα της Παιανίας.
Το αποτέλεσμα είναι ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου όμως δεν αναμένεται, επί της ουσίας, τίποτα λιγότερο ή τίποτα περισσότερο από υπερψήφιση της απόφασης η οποία θα ανοίξει τον δρόμο για την έγκριση του κονδυλίου των 500.000 ευρώ.
Και το ερώτημα είναι ένα και σαφές: Αξίζει η αντιπαράθεση χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος;
























