Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

remata markopoulo

Εργασίες πλήρους καθαρισμού έλαβαν χώρα στο ρέμα που βρίσκεται στο ύψος των Σούπερ Μάρκετ «Μαρινόπουλος» και «Γέγος» στο Πόρτο Ράφτη καθώς και σε εκείνο στον Άγιο Γεώργιο, στο ύψος της Πυροσβεστικής Μαρκοπούλου.

Ο καθαρισμός των ρεμάτων, θα βελτιώσει σαφώς την κατάσταση που επικρατεί σε περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων, δίνοντας διόδους εξόδου για το νερό, που τείνει να λιμνάζει, στα δύο παραπάνω σημεία.

Η πρωτοβουλία καθαρισμού τους, ανήκει αποκλειστικά στον Δήμο Μαρκοπούλου, καθώς, αν και το έργο αποτελεί αρμοδιότητα της Περιφέρειας, η τελευταία, ενημέρωσε ότι αδυνατεί να τα αναλάβει.

Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση της δημοτικής αρχής, έργα όπως η ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού και η έναρξη συνδέσεων με το Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων του Δήμου, αποτελούν αδιαμφισβήτητα πρωταρχικά έργα πνοής για τον τόπο, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

«Όμως και μικρότερα έργα όπως το παραπάνω, βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται, η Δημοτική Αρχή, αξιοποιώντας στο μέγιστο, όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr