
Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε, το βράδυ της Τετάρτης, ο δικηγόρος και γνωστός Παιανιώτης Ισίδωρος Σιδέρης με ανάρτησή του στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με αυτήν «ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης χθές (2-2-2021) το βράδυ παρέθεσε δείπνο στην ταβέρνα «Ελαιώνας» στην Παιανία. Στο δείπνο μετείχαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, και οι αντιδήμαρχοι Γεώργιος Δάβαρης και Ιωάννης Σαμωνάς, αγνοώντας την απαγόρευση της λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, την απαγόρευση των συγκεντρώσεων αλλά και όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19».
Το notioanatolika.gr επικοινώνησε, ως όφειλε, με τον δήμαρχο Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη ο οποίος ουσιαστικά διέψευσε την καταγγελία προβαίνοντας στην εξής δήλωση: «Δεν σχολιάζω. Δεν διαψεύδω κάτι το οποίο κάποιος εφηύρε».
Ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου από την πλευρά του αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε σχετική δήλωση.
Στην ίδια ανάρτησή του πάντως ο κ. Σιδέρης προσθέτει: «Μάλιστα όλοι οι συνδαιτυμόνες είχαν φροντίσει να κρύψουν τα οχήματα τους, ώστε να μην είναι ορατά από τον κεντρικό δρόμο στον οποίο βρίσκεται η συγκεκριμένη ταβέρνα».
Και ο γνωστός δικηγόρος της Παιανίας συμπληρώνει: «Με την συμπεριφορά τους αυτή, φανέρωσαν την ανικανότητά τους να τηρήσουν ακόμη και τα στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Και όταν η δημοτική αρχή είτε λόγω ανευθυνότητας είτε λόγω απύθμενης ανοησίας, αδυνατεί να τηρήσει τα απλά στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, τότε κάθε άλλη απαίτηση νομιμότητας και χρηστής διοίκησης μοιάζει ανέφικτη.
Θεωρούμε ότι εάν έχει απομείνει ελάχιστο φιλότιμο τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι αντιδήμαρχοι, που μετείχαν στο δείπνο, οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν αφού απέδειξαν με την συμπεριφορά τους ότι είναι παντελώς ανίκανοι να εφαρμόσουν ακόμη τα απλά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Η ενδεχομένη παραμονή στις θέσεις τους μετά το χθεσινό δείπνο, θα αποτελεί το πλέον σύντομο ανέκδοτο».
Γίνεται σαφές ότι το notioanatolika.gr δεν υιοθετεί την παραπάνω καταγγελία όμως από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε στο προφίλ ενός νομικού ο οποίος έχει απόλυτη επίγνωση της βαρύτητάς της, οφείλει να τη δημοσιοποιήσει.
Όπως είναι φυσικό η καταγγελία του κ. Σιδέρη έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία και μάλιστα χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αρνούνται να πιστέψουν ότι είναι πραγματική για να δεχθούν την επισήμανση από τον δικηγόρο ότι «υπάρχουν αποδείξεις, διαφορετικά δεν θα το δημοσιοποιούσα».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του κ. Ισίδωρου Σιδέρη:

Ακολουθήστε μας και στο twitter!
























