
Κλοπές και διαρρήξεις παρατηρούνται συνεχώς στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας της Κερατέας.
Το πρόβλημα είναι ανοιχτό εδώ και πολλά χρόνια κι αποτελεί καθημερινό θέμα συζήτησης σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Κερατέας η ζωή των κατοίκων της περιοχής, που το κυρίαρχο αγαθό, βρίσκεται κάτω από μόνιμη απειλή.
Μάλιστα, πριν δύο περίπου χρόνια τα μέλη του συλλόγου προσπάθησαν να οργανώσουν μια άτυπη περιφρούρηση από τους ίδιους, σε συνεργασία με την Αστυνομία. Το εγχείρημα όμως σταμάτησε νωρίς αφού δεν μπόρεσε να καλυφθεί ούτε νομικά ούτε πρακτικά παρόλο που υπήρχαν επιτυχίες και ορατά αποτελέσματα.
Φέτος, ο Δήμος Λαυρεωτικής έχει ενημερώσει ότι έχει πρόθεση και σχέδιο να βοηθήσει όσο αυτό είναι εφικτό. Επομένως, τα μέλη του συλλόγου και οι κάτοικοι της περιοχής περιμένουν να ακούσουν τις προτάσεις του για να συνεργαστούν και να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν.
























