Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

koripi kiousis

Σε μια αποκάλυψη η οποία δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το πώς λειτούργησε η Περιφέρεια Αττικής στη διάρκεια της προσπάθειας αποχιονισμού κεντρικών οδικών αρτηριών της Ανατολικής Αττικής, προχώρησε ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο planetwebradio.gr.

Μιλώντας στην εκπομπή “Ανατολικά” και στον Κώστα Τσαπάκη ο κ. Κιούσης υποστήριξε ότι εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Κρωπίας ανέλαβαν να καθαρίσουν ένα μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Λαυρίου.

Παράλληλα, συμπλήρωσε, το ίδιο θα συνέβαινε και στη Βάρης – Κορωπίου αλλά επικοινώνησε με τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη και έτσι αποδεσμεύτηκαν τα μηχανήματα από τον Δήμο 3Β και καθάρισαν τελικά αυτή την οδική αρτηρία η οποία ουσιαστικά ήταν και η μόνη δίοδος προς και από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” αφού η Αττική Οδός είχε καταρρεύσει.

Ο κ. Κιούσης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κατέβαλε η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας της οποίας τα στελέχη ιεραρχώντας τα προβλήματα και ξεκινώντας από τους κεντρικότερους δρόμους συνέχισαν στους υπόλοιπους.

Ιδιαίτερη έμφαση ο δήμαρχος και στο πρόβλημα με τις ηλεκτροδοτήσεις αναφέροντας ότι είχε αλλεπάλληλες επικοινωνίες τόσο με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα όσο και με τον διευθύνοντας σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιο Μάνο, καταφέρνοντας έτσι να ηλεκτροδοτηθούν τα περισσότερα σπίτια.

Όμως το πρόβλημα παρέμενε στην περιοχή της Βίλιζας, όπου υπάρχει θέμα και με την υδροδότηση, καθώς και σε περιοχές στον Καρελλά και στο Μπαράκο.

Επιπροσθέτως ο κ. Κιούσης αναφέρθηκε και στο σύνολο της κινητοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών τα στελέχη των οποίων προσέτρεξαν μεγάλο αριθμό δημοτών που αντιμετώπιζαν προβλήματα είτε υγείας, είτε έλλειψης θέρμανσης και ηλεκτρικού.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του δημάρχου Κρωπίας, Δημήτρη Κιούση στο planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr