Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

artemida empodia

Οι συγκεκριμένες ζαρντινιέρες μπήκαν πρόσφατα στην παραλία της Αρτέμιδας για να αποτρέψουν κάποιους ασυνείδητους από το να κμπαίνουν στη θάλασσα με τα αυτοκίνητά τους.

Παρά ταύτα όμως, μέσα στις λίγες αυτές ημέρες, άλλοι ασυνείδητοι κατάφεραν να τις μετατρέψουν σεκάδους απορριμμάτων δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την απ/όλυτη έλλειψη παιδείας που τους χαρακτηρίζει.

Και αυτό ενώ κυριολεκτικά π’έντε μέτρα παραπέρα υπάρχει πληθώρα κάδων όπου θα μπορούσαν να ρίξουν τα σκουπίδια τους.

Τις φωτογραφίες ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, χωρίς να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο.

Κάτι απόλυτα δικαιολογημένο αφού τί σχόλιο μπορεί κανείς να κάνει σε ενέργειες ανθρώπων που αποδεικνύουν πόσο χαμηλού πνευματικού επιπέδου είναι και πόσο δεν σέβονται στοιχειωδώς τους συνανθρώπους τους.

Διαβάστε σχετικά: Αρτέμιδα: Τέλος στην ασυδοσία του πάρκινγκ πάνω στη… θάλασσα με μια απλή κίνηση!

Δείτε τις φωτογραφικές αποδείξεις της απαράδεκτης συμπεριφοράς κάποιων:

1zarnt

2zarnt

3zarnt

4zarnt

5zarnt

6zarnt

7zarnt

8zarnt

19zarnt

 

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr