Συνάντηση με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος 3Β, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, συνεχίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το διάλογο με τους δημότες που έχει σκοπό να πραγματοποιήσει πριν ολοκληρώσει το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις».
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπαιδευτικοί και γονείς εκθέτοντας τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της πόλης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού, από τη συζήτηση προέκυψε ότι οι περισσότερες σχολικές μονάδες, και στις τρεις δημοτικές ενότητες, εμφανίζουν εικόνα εγκατάλειψης. Αναφέρθηκαν σοβαρά προβλήματα σε ότι αφορά τη συντήρηση των σχολείων, σε βαθμό που κάποια σήμερα αποτελούν κίνδυνο για τους μαθητές. Παράλληλα όμως αναφέρθηκαν πολλά προβλήματα σχετικά με την καθαριότητα, τη μεταφορά των μαθητών και τη φύλαξη των σχολείων, μεταξύ άλλων.
Ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός σε όποια προσπάθεια γίνει να λυθούν άμεσα κάποια επείγοντα θέματα, χωρίς να περιμένει να τελειώσουν οι εκλογές και να αναλάβει η επόμενη Δημοτική Αρχή, αφού έτσι υπάρχει κίνδυνος να μην προλάβουν να αντιμετωπιστούν κάποια ζητήματα πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου. Ανέφερε στη συνέχεια ότι το θέμα της παιδείας χρειάζεται κεντρικό προγραμματισμό και συντονισμό στην πόλη, και τόνισε τη σημασία την ύπαρξης μιας δυναμικής και διεκδικητικής Ένωσης Γονέων.
Ο κύκλος των συναντήσεων με φορείς της πόλης στα πλαίσια του Διαλόγου με του Δημότες ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Μαρτίου, όπου ο κ. Κωνσταντέλλος θα συναντηθεί στην αίθουσα Ιωνία με τους επαγγελματίες της πόλης.
























