Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

dourou psinakis

Ίσως κάποιος να θεωρήσει ότι πρόκειται για… επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος του νέου δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη για το πρόσωπο της νέας περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου.

Βέβαια τα λόγια που χρησιμοποίησε ο κ. Ψινάκης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρανόηση: «Η Δούρου είναι μάγκας και τη γουστάρω τρελά. Ακόμη κι αν για κάποιους μπορεί να φαίνεται οξύμωρη αυτή μας η συνύπαρξη, εκείνο που κατάλαβα είναι ότι αυτή η γυναίκα είναι δυναμική και ντόμπρα και θέλει να βοηθήσει πραγματικά και ουσιαστικά την περιοχή μου», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

Και ίσως είναι ο μοναδικός από τους 13 δημάρχους της Ανατολικής Αττικής ο οποίος δηλώνει, αναφανδόν, υποστηρικτής της νέας περιφερειάρχου.

Γνωρίστηκαν πριν από λίγες εβδομάδες στο Γραμματικό όταν η κ. Δούρου συνοδευόμενη από τον νέο αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου είχε μιλήσει εκεί για τη διαχείριση των αποτριμμάτων.

Και εκεί φαίνεται να γεννήθηκε ένας μεγάλος πολιτικός έρωτας, τον οποίο όμως πρέπει να παρατηρούμε με επιφύλαξη αφού ο νέος δήμαρχος ήταν σαφής. Είναι δίπλα της επειδή θέλει να βοηθήσει την περιοχή του!

Περιφέρεια

Αθλητικά

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr