
Να... ξενιτευτούν από το Κορωπί στην Αθήνα ζητά η “Κτηματολόγιο ΑΕ” από εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες πολίτες που έχουν καταθέσει ένσταση και ζητούν την εκδίκασή της.
Έτσι η εταιρεία τούς καλεί να προσέλθουν στα κτίρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, στο Πρωτοδικείο της Αθήνας και να υποβληθούν σε δυσβάστακτα έξοδα αλλά και απώλεια πολλών εργατοωρών, για μια υπόθεση που τους αφορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη κι αν χρησιμοποιήσουν δικά τους αυτοκίνητα για να μεταβούν στην πρ. Σχολή Ευελπίδων θα πρέπει να δαπανήσουν χρήματα, τουλάχιστον για το πάρκινγκ, αφού στην περιοχή δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης χωρίς υψηλό κόστος.
Παρεμβαίνοντας ο δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης ζήτησε από την “Κτηματολόγιο ΑΕ” η εκδίκαση των ενστάσεων των πολιτών της περιοχής να πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του δήμου, στο δημαρχιακό μέγαρο, ή σε άλλο δημοτικό κτίριο, το οποίο διαθέτει ο δήμος για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.
Στην επιστολή του ο κ. Κιούσης αναφέρει: «Ο Δήμος μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και παραπόνων, λόγω της επιλογής, από πλευράς σας, του χώρου για την εκδίκαση των ενστάσεων που υπεβλήθησαν στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.
Και τούτο διότι χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι υπέβαλαν ενστάσεις, έχουν ενημερωθεί ότι η εκδίκασή τους θα πραγματοποιηθεί στα κτήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (σ.σ.Κυψέλη, Δήμου Αθηναίων).
Επειδή η ως άνω επιλογή δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στους συμπολίτες μας, αφού όπως προαναφέρθηκε μερικές χιλιάδες εξ αυτών, είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν από το Κορωπί στην Αθήνα με κόστος τόσο οικονομικό όσο και χαμένες εργατοώρες, προτείνουμε η εκδίκαση των ενστάσεων για τον Δήμο μας να πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου και σε άλλα δημοτικά κτήρια.
Βέβαιοι για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Συμπληρωματικά σας ενημερώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε επιπλέον απαιτηθεί».
























