
Μπορεί τελικά η ιδέα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Σπίρτζης να κατέλθει ως υποψήφιος του κόμματος στην Αττική να μην ευδοκίμησε, όμως ο τέως υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων της κυβέρνησης Τσίπρα έκανε ένα… πέρασμα από την περιοχή.
Έτσι επισκέφθηκε τον Μαραθώνα και τα είπε – με ουζάκι – με τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη για
τα νέα αντιπλημμυρικά έργα που θα γίνουν στην περιοχή.
Έτσι τουλάχιστον υποστήριξε ο κ. Ψινάκης ο οποίος για να τον ευχαριστήσει τον έβγαλε για φαγητό, ουζάκι και μια φωτογραφία για το Instagram.
Μάλιστα έγραψε, ο δήμαρχος Μαραθώνα, στη λεζάντα: «Ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης παρόλο που δεν είναι πια υπουργός ήρθε στον Μαραθώνα να μου πει τα ευχάριστα!! Από σήμερα μπαίνουν σε σειρά τα αντιπλημμυρικά έργα του Μαραθώνα... Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για να τον ευχαριστήσω...ήταν να τον κεράσω ένα ουζάκι»!
























