Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

sounio klop

Νέα κρούσματα κλοπών σε βάρος, αυτή τη φορά, πελατών πολυτελέστατου ξενοδοχείου του Σουνίου, γνωστής αλυσίδας, πολύ κοντά στον Ναό του Ποσειδώνα, δημιουργούν σοβαρότατα ερωτήματα για την ασφάλεια των συγκεκριμένων συγκροτημάτων όσο και για αυτή των πελατών τους.

Τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν στις 13 Αυγούστου, όταν, όπως καταγγέλθηκε από πελάτες του ξενοδοχείου, στην αστυνομία, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε δύο διαμερίσματα και άρπαξαν μετρητά και πορτοφόλια.

Και στις δύο περιπτώσεις οι διαρρήκτες παραβίασαν τα παράθυρα των τουαλετών των δωματίων με κατσαβίδια, μπήκαν σε αυτά και άρπαξαν από το ένα 6.500 ευρώ σε μετρητά που υπήρχαν σε χρηματοκιβώτιο καθώς και το πορτοφόλι του ενός πελάτη με πιστωτικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα και από το άλλο ένα ρολόι που επίσης είχε φυλάξει ο ένοικός του στο χρηματοκιβώτιο.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όπως και όλα της αλυσίδας, διαθέτουν ιδιωτική ασφάλεια η οποία περιφρουρεί τους χώρους του ώστε να εμπνέεται αίσθημα ασφάλειας στους πελάτες τους, κάτι όμως που δεν κατάφερε να αποτρέψει τους δράστες από την επιδρομή τους σε πολυτελή καταλύματα του.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα υπήρξε άλλη επιδρομή “ποντικών” στο επίσης πολυτελέστατο Lagonissi Grand Resort όπου οι δράστες είχαν αποκομίσει κοσμήματα και μετρητά αξίας άνω των 1,1 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία ανήκαν στην κόρη του ιδιοκτήτη της Coca Cola στην Ελλάδα Ελένη – Αλεξία Δαυίδ.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν το δεύτερο αυτό κρούσμα κλοπών προσανατολίζονται πλέον και στο ενδεχόμενο να υπάρχει σπείρα η οποία έχει ως μοναδική “δραστηριότητα” να “χτυπά” πολυτελή ξενοδοχεία αφού τα μέλη της γνωρίζουν ότι οι πελάτες τους οι οποίοι έχουν οικονομική επιφάνεια, έχουν μαζί τους μετρητά και τιμαλφή αξίας!

Διαβάστε σχετικά: Καταγγελία για κλοπή του αιώνα σε βάρος “κροίσων” από την Ελβετία, με ελληνικές ρίζες, που έκαναν διακοπές στο Grand Resort Lagonissi!

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Αθλητικά

Παραπολιτικα

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr