Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Σε τροχιά εκλογικών διαδικασιών εισέρχεται ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καρελλά – Κορωπίου «Αγία Παρασκευή», καθώς η προσωρινή διοίκηση ανακοίνωσε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης με στόχο την ανάδειξη νέου, μόνιμου διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, η απόφαση ελήφθη ομόφωνα κατά τη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης στις 3 Μαΐου 2026, ενώ η επίσημη πρόσκληση προς τα μέλη αναμένεται να εκδοθεί στις 10 Μαΐου.

Η Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2026.

Η διοίκηση καλεί τα μέλη να τακτοποιήσουν εγκαίρως τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, επισημαίνοντας ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμεροι τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από τη συνέλευση, δηλαδή έως τις 19 Μαΐου 2026.

Η ίδια προθεσμία ισχύει και για τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, πέρα από την ταμειακή τους τακτοποίηση, να υποβάλουν και σχετική δήλωση υποψηφιότητας μέσω ειδικού εντύπου που θα διατίθεται στα γραφεία του συλλόγου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα έντυπα υποψηφιότητας θα είναι διαθέσιμα στην έδρα του συλλόγου κάθε Τετάρτη από τις 18:30 έως τις 20:30 και κάθε Κυριακή από τις 10:30 έως τις 12:30.

Η ανακοίνωση φέρει την υπογραφή του προέδρου της προσωρινής διοίκησης, κ. Αντωνόπουλου.

karellas agpar

Περιφέρεια

Αυτοδιοίκηση

Πολιτισμός

Παραπολιτικα

Υγεία Επιστήμη

Τετράποδες Ιστορίες

Καιρός

notioanatolika.gr